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CIRCULAR 35/00 3-1  
INTERPRETATIONS 
Interpretation No. 1 (Clause 35.2.2.2) 
Question: Does a foot operated parking brake where the parking brake release control lever 

is flush or recessed relative to its mounting surface in the "Brake On" position 
meet the requirement that the possibility for inadvertent release is minimised, 
even though it does not provide for two separate and distinct movements in order 
to disengage the brake? 

Answer: Yes. 
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